Сирний суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний рецепт першого страви. Спробуйте рецепт, як приготувати сирний суп зі свининою. Це досить просто у виконанні, але вимагає витрат за часом. Спробуйте, і ви точно не пошкодуєте.
Пропоную рецепт хорошого ситного і наваристого супу. Таке блюдо сподобається навіть чоловікам завдяки наваристого м'ясного бульйону. Покрокова інструкція з фотографіями підкаже, як приготувати цю страву. Інгредієнти для нього потрібні самі звичайні, які з легкістю можна купити в магазині.
- Свинина - 700 грам
- Плавлений сир - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морквина - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - За смаком
- Масло rafinirovannoe - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Свинину на кістки ретельно промиваємо. Кладемо її в каструлю з водою і відправляємо на вогонь, солимо і перчимо. Варимо близько 2-3 годин.
2. Дістаємо м'ясо, проціджуємо бульйон. Поділяємо його на 2 частини, одну повертаємо на вогонь, чекаємо до закипання.
3. Картоплю чистимо і нарізаємо маленьким кубиком. Відправляємо його в закипілий бульйон. Коли він закипить, зменшуємо вогонь.
4. Сирки нарізаємо дрібними кубиками. У другу частину бульйону додаємо сирки, розминаємо їх виделкою, перемішуємо до розчинення, переливаємо в бульйон, що закипає на плиті.
5. Цибулину і моркву очищаємо і моєму. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, а морква трьом на тертці. На сковороді обсмажуємо овочі до готовності, після чого додаємо їх в бульйон.
6. Остигнуло м'ясо відокремлюємо від кістки, нарізаємо шматочками і відправляємо в бульйон, проварюємо близько 2-3 хвилин, додаємо рубану зелень, спеції, накриваємо кришкою.