Сирники з сиру і сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Солоненькі, апетитні, дуже оригінальні і безсумнівно смачні сирнічкі хочу запропонувати вам спробувати. Напевно вони будуть вам в новинку. Запам'ятовуйте рецепт, все дійсно зовсім нескладно.
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати сирники з сиру і сулугуні із зеленню. Це чудовий закусочний варіант, який відмінно підійде для перекусу або сніданку. Краще подавати до столу їх теплими, але і холодні вони гарні, так що можна взяти сирнічкі з собою на роботу або на пікнік, наприклад.
- Сир - 300 грам
- Добре - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок(+ для панірування)
- Сіль і зелень - За смаком (м'ята, Braai, Тархуна, петрушка)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
Сир протріть через сито і з'єднайте з яйцем.
2
Додайте тертий сир, трохи борошна, щіпку солі.
3
За смаком покладіть свіжої зелені. Все як слід перемішайте.
4
З отриманої маси зліпити кульки, обваляйте їх з усіх боків в борошні і викладіть на гарячу сковороду з маслом.
5
Обсмажте на сильному вогні буквально по кілька хвилин з кожного боку, після перекладіть на деко, застелене пергаментом.
6
Запікайте при температурі 180 градусів близько 10-12 хвилин.
Смачного!
Смачного!