Сирники з сиру і сметани
(покроковий рецепт з фото)
Вся ваша родина буде в захваті, спробувавши на сніданок або вечерю такі ніжні, смачні і повітряні сирники. Клопоту при їх приготуванні набагато менше, ніж при традиційній смаженні на сковороді.
Якщо у вас є сухий сир і ви не знаєте що з нього приготувати, вам дуже до речі попався цей рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як приготувати сирники з сиру і сметани. І готувати сирники будемо нема на плиті в сковороді, а будемо запікати в духовці. При такому способі приготування сирники виходять набагато корисніше, адже вони не смажаться і не вбирають в себе масло. Та й часу на приготування ви витратите набагато менше, адже над духовкою не треба стояти, як над сковородою.
- Сир - 200 грам
- Крем 15 % - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Манька - 45 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний цукор - 0, 5-1 чайних ложки
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
Протираємо сир через сито.
Додаємо до сиру яйця, цукор звичайний і ванільний. Розмішуємо.
Тепер додамо манну крупу, сметану, м'яке вершкове масло і розпушувач для тіста. Перемішуємо вручну або міксером до отримання однорідної маси.
Запікати сирники будемо в формочках для кексів. Дуже зручно використовувати силіконові формочки різної конфігурації.
Розкладаємо сирну масу по формах.
І випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці 20-30 хвилин.
Остужаем сирники, виймаємо з формочок і подаємо до столу.