Сирники з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Сирники з кабачків підійдуть для сніданку або полудня в гарячому вигляді зі сметаною або як закуска в холодному вигляді.
Незайвим буде додати в такі сирники трохи рубаної зелені і подрібнений часник. Запікати сирники можна і в духовці.
- Сир - 200 грам
- Кабачок - 200 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Борошно - 4 Ст. Ложки
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. До сиру додайте сіль, цукор і яйце. Перемішайте.
3. Додайте манку, перемішайте і дайте постояти хвилин 10.
4. Кабачок почистите і натріть на тертці. Додати сіль, потім добре відіжміть.
5. Додайте до сиру кабачок і борошно. Перемішайте.
6. Формуйте сирники, обвалюють у борошні і обсмажують на сковороді.
7. Смачного!