Рецепт Сирники, що не пливуть фото

Сирники, що не пливуть
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
Для дітей , На сніданок
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Хочете навчу вас, як приготувати сирники, що не пливуть на сковороді? Все насправді досить просто, так що ви назавжди забудете про цю проблему. Запам'ятовуйте і повторіть будинку цей рецепт.

Опис приготування:

Щоб зробити такі сирнічкі, потрібно знати всього два секрети - хороша панірування і попереднє заморожування. А в іншому все досить стандартно, процес, знайомий кожній господині. Розповім про все по порядку.

  • Сир - 400 грам
  • Яйце - 1 штука (велике)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 3/4 склянки
  • Вершкове масло - За смаком (для смаження)
1
Сир розітріть з яйцем і цукром до однорідності.
2
Додайте сіль, розпушувач і ванільний цукор для аромату.
3
Всипте пару ложок борошна, перемішайте. Сирна маса повинна бути достатньо щільною, щоб добре ліпилася, але при цьому важливо не переборщити з борошном.
4
Борошно, що залишилося викладіть в глибоку миску. Сформуйте з сиру невеликі кульки і викладіть в борошно. Обваляйте з усіх боків, формуючи сирник, декілька разів.
5
Готові сирники викладіть на тарілку і відправте в морозилку на 10-15 хвилин.
6
На сковороді розтопіть масло, викладіть сирники і смажте на середньому вогні.
Подавайте до столу гарячими.
Смачного!

Схожі рецепти