Рецепт Сирники, що не пливуть фото

Сирники, що не пливуть
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Дієтичне харчування
Для дітей, На сніданок
Випічка, Солодке, Сирники

Хочете навчу вас, як приготувати сирники, що не пливуть на сковороді? Все насправді досить просто, так що ви назавжди забудете про цю проблему. Запам'ятовуйте і повторіть будинку цей рецепт.

Щоб зробити такі сирнічкі, потрібно знати всього два секрети - хороша панірування і попереднє заморожування. А в іншому все досить стандартно, процес, знайомий кожній господині. Розповім про все по порядку.

  • Сир - 400 грам
  • Яйце - 1 штука (велике)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 3/4 склянки
  • Вершкове масло - За смаком (для смаження)
1
Сир розітріть з яйцем і цукром до однорідності.
2
Додайте сіль, розпушувач і ванільний цукор для аромату.
3
Всипте пару ложок борошна, перемішайте. Сирна маса повинна бути достатньо щільною, щоб добре ліпилася, але при цьому важливо не переборщити з борошном.
4
Борошно, що залишилося викладіть в глибоку миску. Сформуйте з сиру невеликі кульки і викладіть в борошно. Обваляйте з усіх боків, формуючи сирник, декілька разів.
5
Готові сирники викладіть на тарілку і відправте в морозилку на 10-15 хвилин.
6
На сковороді розтопіть масло, викладіть сирники і смажте на середньому вогні.
Подавайте до столу гарячими.
Смачного!

Схожі рецепти