Сирники, що не пливуть
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчу вас, як приготувати сирники, що не пливуть на сковороді? Все насправді досить просто, так що ви назавжди забудете про цю проблему. Запам'ятовуйте і повторіть будинку цей рецепт.
Щоб зробити такі сирнічкі, потрібно знати всього два секрети - хороша панірування і попереднє заморожування. А в іншому все досить стандартно, процес, знайомий кожній господині. Розповім про все по порядку.
- Сир - 400 грам
- Яйце - 1 штука (велике)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 3/4 склянки
- Вершкове масло - За смаком (для смаження)
1
Сир розітріть з яйцем і цукром до однорідності.
2
Додайте сіль, розпушувач і ванільний цукор для аромату.
3
Всипте пару ложок борошна, перемішайте. Сирна маса повинна бути достатньо щільною, щоб добре ліпилася, але при цьому важливо не переборщити з борошном.
4
Борошно, що залишилося викладіть в глибоку миску. Сформуйте з сиру невеликі кульки і викладіть в борошно. Обваляйте з усіх боків, формуючи сирник, декілька разів.
5
Готові сирники викладіть на тарілку і відправте в морозилку на 10-15 хвилин.
6
На сковороді розтопіть масло, викладіть сирники і смажте на середньому вогні.
Подавайте до столу гарячими.
Смачного!
Подавайте до столу гарячими.
Смачного!