Сирники на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати смачний, корисний, ситний і смачний сніданок для себе або сім'ї, тоді обов'язково візьміть на замітку цей рецепт сирників. Простий варіант з секретом.
Щоб не витрачати вранці багато часу на приготування сніданку, я пропоную приготувати сирники з вечора, принаймні зробити сирну основу. За ніч в холодильнику вона як слід настоїться і сирники НЕ будуть "плисти" на пательні.
- Сир - 450 грам
- Яйце - 1-2 штук (одне велике або два дрібних)
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 100 грам (для панірування)
- Олія - За смаком (вершкове або рослинне, для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти. Сир можна протерти через сито, якщо він занадто сухий.
З'єднайте сир з цукром і яйцем і перемішайте.
Всипте манну крупу, ще раз перемішайте і приберіть в холодильник, накривши плівкою або кришкою.
Вранці сформуйте з сирної маси невелику кульку і обваляйте його з усіх боків в борошні.
Викладіть в сковороду з розігрітим маслом. Я вважаю за краще смажити на вершковому маслі з додаванням рослинної.
Коли сирники підрум'яняться з обох сторін, викладіть їх на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
От і все, сирники на сніданок готові. Перед подачею доповніть їх цукровою пудрою, сметаною, соусом або ягодами. Приємного і смачного ранку!