Сирники без цукру
(покроковий рецепт з фото)
У вас бувало таке, що сирники просто розтікалися по сковороді і були схожі на сирні млинці? Методом проб і помилок я знайшла рецепт, з яким таке не трапляється ніколи. Запам'ятовуйте!
Пропоную вам на замітку простий і швидкий варіант, як приготувати сирники без цукру. В даному випадку в тісто додано трохи меду, але основну солодкість можна надати при подачі, доповнивши їх згущеним молоком, тим же медом, варенням або сиропом по смаку. Для сніданку або десерту до чаю - чудова ідея.
- Сир - 450 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 50 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком (для смаження)
- Мед - 1-2 чайних ложок (по бажанню)
1
У глибоку миску викладіть сир і розімніть його виделкою.
2
Vbeyte яйця.
3
Додайте сіль, розпушувач, мідь, ванільний екстракт для аромату.
4
Всипте борошно і перемішайте все до однорідності.
5
Вологими руками сформуйте з сирної маси невеликі кульки і викладіть їх на сковороду з розтопленим маслом.
6
Смажте сирники з двох сторін до рум'яної.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!