Сирник з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
У сезон вишень рекомендую хоч раз спробувати приготувати сирник з вишнею. Готується він дуже просто, проте страва виходить дуже смачним. І, до речі, корисним - адже тут є і сир, і ягоди.
Рецепт приготування сирників з вишнею дуже простий. Якщо коротко, то досить збити білки і жовтки, змішати їх з сиром і вишнею, а потім тісто випекти в духовці. Всього 10-15 хвилин старань і ще 50 хвилин в духовці - і дуже смачний сирник з вишнею у вас на столі!
- Сир високої жирності - 600 грам
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 100 грам
- Вишня (без кісточок) - 300 грам
Розбиваємо жовтки і білки в різні посудини. Спочатку займаємося жовтками - збиваємо їх до білого кольору з цукром, потім додаємо сюди ж сир і борошно і знову збиваємо до однорідного стану.
В іншій посудині білки збиваємо з дрібкою солі.
З'єднуємо дві отримані маси, тобто збиті білки з сирною масою. Додаємо сюди вишні без кісточок, все ще раз перемішуємо.
Власне, Усе - залишається тільки трошки змастити маслецо форму для випікання, викласти туди нашу сирну масу і поставити в попередньо розігріту духовку. Випікаємо 45-50 хвилин на температурі 180 градусів. Подаємо до столу в гарячому вигляді разом зі сметаною.