Сирник з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сирників з полуницею. Сирник з даного рецептом виходить ніжним, легким і смачним.
Такий сирник підійде на сніданок і на десерт. Готувати блюдо зовсім не складно. Тут дуже добре поєднується сир і полуниця.
- Муки (манки) - 3 Ст. Ложки
- Сир - 600 грам
- Цукру - 100 грам
- Яєць - 4 штуки
- Полуниця - 300 грам
1. В першу чергу нам треба відокремити білки від жовтків. До блідо-жовтого кольору, в глибокій посудині збиваємо з цукром жовтки, додаємо борошно і сир. Все добре перемішати.
2. У проточній воді добре промиваємо, а потім і обсушуємо полуницю. Тепер розрізаємо на половинки дуже великі ягоди. У борошні обвалюють полунички і кладемо в сир. Намагаючись, не пошкодивши ягоди, акуратно перемішати.
3. Збити до м'яких піків яєчні білки, додати сир і обережно, щоб білки не осіли, зверху вниз перемішати. Кладемо в змащену маслом і присипану борошном форму сирну масу. Близько години будемо випікати при температурі сто вісімдесят градусів.
4. У духовці залишити готовий сирник. Нарізаємо шматочками. Смачного!