Сирні пончики
(покроковий рецепт з фото)
В американській кухні є багато рецептів, які не назвеш корисними, але зате страви дуже смачні. В основному вони робляться у фритюрі і досить жирні. Але раз на місяць таке можна собі дозволити.
Нижче я привела відмінний рецепт того, як приготувати сирні пончики. Вони виходять не дуже солодкими через сиру, в цьому їхня фішка. Але якщо їх посипати цукровою пудрою, то будуть солодше. Така випічка припаде до душі багатьом, адже вона йде як відгомін з дитинства. Загалом, готуйте і насолоджуйтеся чудовим блюдом!
- Сир - 250 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 150 грам
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100 грам
Розімніть сир. Додайте в нього натертий сир, яйця, соду, сіль, цукор і просіяне борошно. Почніть замішувати тісто.
Розкочуйте кульки з тіста, потім трохи обвалюють їх у борошні. Розігрійте в глибокій сковороді олію і смажте в них кульки. Масло має приблизно наполовину покривати кульки. Інакше вони можуть добре не обсмажити.
Готуйте пончики до золотистого кольору, а потім подавайте, посипавши пудрою.