Сирне печиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне і смачне печиво принесе масу задоволення ласунам. Випічка готуються з мінімуму інгредієнтів, часу на неї ви витратите зовсім небагато. Печиво - ідеальний варіант до чаювання.
Це смачне і дуже ніжне сирне печиво подобаються і діткам, і дорослим. У нього багато достоїнств і всього один недолік - з'їдається занадто швидко. Я зазвичай печу відразу подвійну порцію. Рецепт приготування сирного печива без яєць дуже простий, інгредієнтів для нього знадобиться мінімум. До процесу складання печенюшок можна залучити дітей, їм буде дуже цікаво.
- Сир - 600 грам
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Масло або маргарин - 200 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Розпушувач для тіста - 1/2 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
Викладаємо в миску сир, додаємо до нього м'яке масло, ванільний цукор, сіль і борошно, змішану з розпушувачем.
І замішуємо м'яке, еластичне тісто.
Посипаємо робочу поверхню борошном, розгортаємо на ній тест в пласт товщиною 0, 4-0, 5 см. Нарізаємо пласт на квадратики. Розмір будь: печиво можна зробити маленьким або великим.
Цукор насипаємо в плоску тарілку. Вмочуємо в нього, злегка придавивши, щоб цукор пристав, квадратик тесту.
Складаємо квадратик навпіл цукром всередину. І знову мачає в цукор, і знову складаємо навпіл.
Верх печива присипаючи цукром. Викладаємо наші заготовки на деко, застелене пергаментом або присипаний борошном.
І відправляємо випікатися в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 25-30, до красивого рум'яного кольору.