Сирна запіканка «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)
Багатий білками сир корисний для раціону дітей і дорослих. Його приємно є в будь-якому вигляді. Тому я пропоную вам рецепт, де цей інгредієнт виступає головною складовою страви. Буде смачно!
Обов'язково запишіть, як приготувати сирну запіканку "зебра" . Є кілька популярних випічок, які робляться за цим же принципом: замішуються світле і темне тісто, які потім чергуються між собою. Тут немає борошна, тільки сир. Смачний десерт підкорить своїм ніжним смаком.
- Сир - 500 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Манька - 4 Ст. Ложки
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Ванілін - За смаком

Сир розітріть в глибокій мисці з цукром.

До сирної маси додайте сіль, ванілін і цукор. Збийте масу міксером.

Далі додайте манку і молоко. Все добре перемішайте.

Розділіть масу на 2 рівні частини. В одну додайте какао. Добре її перемішайте.

У форму для випічки вливайте по черзі по одній столовій ложці мас різних кольорів.

А в кінці перемішайте кольору, як ніби перетягуючи їх зубочисткою.

Надішліть запіканку в духовку на 30 хвилин при 175 градусах. Прикрасьте випічку за бажанням. Приємною дегустації!