Сирна запіканка з чорницею
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт смачної і корисної сирної запіканки з чорницею добре підійде і для дітей, і для дорослих. Якщо ви його ще не пробували, обов'язково приготуйте, вам сподобається!
Сирна запіканка з чорницею буде однаково смачна як в теплом, так і в холодному вигляді. Подавайте її зі сметаною або варенням до чаю, кави або молока.
- Манна крупа - 4 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сир - 450 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Ваніль - За смаком
- Чорниця - 170 грам (свіжа або заморожена)
1. Якщо чорниця у вас заморожена, заздалегідь дістаньте її і залиште при кімнатній температурі, щоб вона відтанула. У відповідній ємності з'єднайте манну крупу і сметану, залиште для набухання на 15-20 хвилин.
2. До набряклої манки додайте перетертий сир, цукор, ваніль, сіль і яйця. Добре все перемішайте. Вмішайте ягоди.
3. Вилийте отримане тісто в форму і поставте в розігріту до 175 градусів духовку. Випікайте 40-50 хвилин. Сирна запіканка з чорницею готова! Смачного!