Рецепт Швидке тісто для пиріжків фото

Швидке тісто для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
На швидку руку
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділитися рецептом тіста для пиріжків найшвидшого приготування. Незважаючи на те, що в рецепті іспользиется мінімальну кількість продуктів, тісто виходить дуже смачним.

Опис приготування:

Пиріжки з цього тесту можна робити будь-якої форми - трикутні, квадратні, круглі. Вони будуть смачні з будь-якою начинкою - м'ясної, солодкої, овочевий, з плодів сімейства бобових. Приступаємо до приготування.

1. Беремо велику миску і на бурачковой тертці трьом в неї маргарин.

2. Потім поступово додаємо просіяне борошно. Муки потрібно додавати стільки, щоб маса вийшла розсипчаста. Перетираємо її руками з маргарином.

3. Додаємо розпушувач і сіль.

4. Далі, постійно перемішуючи, поступово додаємо воду.

Тісто має вийти досить тверде. Ставимо в холодильник, поки будемо готувати начинку.

Для запікання пиріжків найкраще підходить духовка.

Удачі в приготуванні і гарного дня!

  • Масло вершкове або маргарин - 250 грам
  • Вода крижана - 500 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 400 грам
  • Сіль - 1 щіпка
Пиріжки з цього тесту можна робити будь-якої форми - трикутні, квадратні, круглі. Вони будуть смачні з будь-якою начинкою - м'ясної, солодкої, овочевий, з плодів сімейства бобових. Приступаємо до приготування.

1. Беремо велику миску і на бурачковой тертці трьом в неї маргарин.

2. Потім поступово додаємо просіяне борошно. Муки потрібно додавати стільки, щоб маса вийшла розсипчаста. Перетираємо її руками з маргарином.

3. Додаємо розпушувач і сіль.

4. Далі, постійно перемішуючи, поступово додаємо воду.

Тісто має вийти досить тверде. Ставимо в холодильник, поки будемо готувати начинку.

Для запікання пиріжків найкраще підходить духовка.

Удачі в приготуванні і гарного дня!

Схожі рецепти