Шоколадний кекс з рідкою серцевиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шоколадного кексу з рідкої начинкою
Кількість порцій: 6
- Темного шоколаду - 200 грам(70% какао)
- Коричневого сахара - 1/3 склянки
- Вершкового масла - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Жовтка - 3 штуки
- Борошна - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Розтопити шоколад разом з маслом на водяній бані, розмішати до однорідності. Злегка осадити.
Збити яйця, жовтки і цукор в піну.
Додати в шоколадну суміш, постійно збиваючи вінчиком. Всипати борошно
І сіль, перемішати.
Змазати маслом 6 формочок. Поділити між ними тісто. Помістити в нагріту до 200 ° С духовку і випікати,
Поки краю кексів НЕ пропекутся (середина при цьому повинна залишатися м'якою). 7-10 хв. Відразу ж вийняти кекси
З формочок і подати гарячими.
Додати в шоколадну суміш, постійно збиваючи вінчиком. Всипати борошно
І сіль, перемішати.
Змазати маслом 6 формочок. Поділити між ними тісто. Помістити в нагріту до 200 ° С духовку і випікати,
Поки краю кексів НЕ пропекутся (середина при цьому повинна залишатися м'якою). 7-10 хв. Відразу ж вийняти кекси
З формочок і подати гарячими.