Шоколадний десерт
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування смачного шоколадного десерту в домашніх умовах.
Кількість порцій: 5
- Шоколад - 200 грам
- Яйце - 3 штуки (жовтки)
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів(33-35 відсотків )
- Цукор - 50 грам
- Желатин - 1 Чайна ложка
Складові.
Замочіть желатин в 50 мл холодної кип'яченої води і залиште на годину.
Змішайте яєчні жовтки з цукром.
Нагрівайте каструлю з молоком і шоколадом до повного розчинення.
Додайте жовтки і перемішайте.
Додати желатин, перемішати, довести до кипіння і зняти з вогню. Поставити охолоджуватися.
Збити вершки.
Змішати шоколад з вершками.
Розлити в келихи для десерту. Охолодити в холодильнику приблизно 5-6 годин. Готовий десерт посипаємо тертим шоколадом і прикрашаємо на свій розсуд.