Простий шоколадний десерт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Якщо хто спитає мене про улюблені ласощі - це шоколад. Страви з його використанням, а тим більше на його основі вже дуже мені до вподоби, тому розповім, як приготувати простий шоколадний десерт.
Опис приготування:
Цей десерт гарний тим, що на приготування піде всього 10 хвилин, потім, звичайно, його потрібно охолодити в холодильнику кілька годин. Можна зробити десерт в одній великій формі, тут ідеально підійде скляна, а також можна розлити по невеликих креманкам.
- Гіркий шоколад - 170 грам
- Вершки жирні - 2 склянки
- Курячі жовтки - 3 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
1. Хороший шоколад розламати на шматочки і викладіть в блендер, відкладіть на час в сторону.
2. У каструлю налийте вершки, додайте до них жовтки, цукровий пісок, змішайте гарненько.
3. Надішліть каструлю на вогонь і варіть, постійно помішуючи до утворення густої маси.
4. Вилийте гарячу вершкову масу в блендер, куди раніше розламали шоколад.
5. Збийте все вміст блендера і розлийте по формах.
6. Накрийте їх плівкою і відправте в холодильник на ніч (7-8 годин).
7. Готовий десерт можна прикрасити збитими вершками, фруктами, ягодами.