Шоколадні кошики
(покроковий рецепт з фото)
Будь-десерт, поданий в шоколадних кошиках, виглядає дуже урочисто і ефектно! Поведу Вам простий рецепт приготування таких кошичків, які, я обіцяю, дуже порадують Вас і Ваших гостей!
Для цих шоколадних кошиків Вам не знадобляться формочки для випічки, візьміть просто пачку маленьких надувних кульок.
Процес приготування кошиків доставить Вам багато радості, а результат просто ощасливить!
Це - дуже простий рецепт приготування шоколадних кошиків, який варто взяти на озброєння кожної господині.
Розмір кошиків регулюється величиною кулі. Єдине, що може якось зруйнувати кошики, - спека. Але, якщо Ви з'їсте десерт швидко, вона Вам не страшна.
Відмінного свята і веселого настрою!
- Шоколад - 150-200 грам (чорний, білий або молочний.)
- Вершкове масло - 50 грам

1. Спочатку підготуємо невеликі надувні кульки. Візьміть штук 10-12. Замочіть їх у теплій воді з сіллю, щоб продезінфікувати. Потім просушіть.

3. Розтопимо шоколад. Для цього поламайте шоколад на рівні шматочки, підготуйте катрюлю з водою і велику миску для того, щоб розтопити шоколад на водяній бані. Слідкуйте за тим, щоб кипляча вода не стосувалася миски з шоколадом, а ложка, якої заважаєте, була сухою. Дайте шоколаду охолонути (інакше куля лопне! ). Надійти кульки і умочіть в шоколад. Викладіть на папір для випічки.

3. Після того, як шоколад застигне, проткніть кульку голкою, він лопне, а кошичок залишиться.

4. Наповніть кошички збитими вершками, полуничним мусом або будь-яким улюбленим кремом. Охолодіть в холодильнику і насолоджуйтеся!