Шарлотка з чорницею і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з чорницею і яблуками дуже смачна і оригінальна. Приємний ніжний смак чорниці відмінно поєднується з бісквітним тестом шарлотки. Мій приятель їсть її тільки з морозивом. Ну дуже смачно!
У рецепті шарлотки з чорницею і яблуками цукор можна збити спочатку з яйцями, а потім вже додавати всі інші інгредієнти. Якщо у вас немає розпушувача для тіста, то використовуйте соду, тільки погасіть її оцтом. У рецепті використана гречана мука, але її спокійно можете замінити звичайною. Це данина моді на здоровий спосіб життя. До речі сказати, відмінна мода! Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно (можна гречана) - 100 грам
- Яблука - 2 штуки
- Чорниця - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Йогурт - 220 грам
- Білок - 2 штуки
- Вода - 50 грам
- Цукор - 1//2 склянки
Чорницю помити, яблука порізати тонкими часточками.
Підготувати йогурт і борошно.
У миску вилити яйце і два білка.
Змішати борошно, яйця, йогурт і розпушувач з цукром.
Змішати тісто і ягоди з яблуком.
Форму змастити маслом і вилити тісто.
Випікати 40 хвилин при 180 градусах.
Смачного!