Seledochnaya сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч закусок з оселедця, і в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати оселедцеву закуску з буряком, вареними яйцями і зеленню. Подавати закуску потрібно за допомогою кулінарного кільця.
Приготувати неймовірно смачну і цікаву закуску з оселедця можна всього за півгодини. Для цього вам буде потрібно відварений буряк і відварені яйця. Подавати таку закуску найкраще за допомогою кулінарного кільця, так вона буде виглядати набагато акуратніше і святково. Найкраще використовувати малосольного оселедця, так як її смак найкраще підходить до відварною яйцям і оселедця. Прикрасити таку закуску можна рубаною зеленню: кропом, петрушкою або цибулею.
- Буряк відварна - 250-300 грам
- Оселедець малосольний - 100 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Яйце відварне - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Зелень кропу або зелений лук - 1 пучок
1. Відварені яйця натріть на дрібній тертці. Додайте до них м'яке вершкове масло, дрібно нарізану слабосоленую оселедець. Поперчіть і ретельно змішайте, по необхідності посоліть.
2. Відварну буряк наріжте кружальцями завтовшки півсантиметра. Виїмкою для печива або склянкою виріжте рівні кружечки.
3. Викладіть буряк на блюдо і за допомогою того ж склянки або форми викладіть на неї начинку, акуратно її розрівнявши. Зверху посипте закуску рубаною зеленню. Смачного!