Рецепт Seledochnaya сніданок фото

Seledochnaya сніданок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
ПП рецепти
На святковий стіл

Існує безліч закусок з оселедця, і в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати оселедцеву закуску з буряком, вареними яйцями і зеленню. Подавати закуску потрібно за допомогою кулінарного кільця.

Приготувати неймовірно смачну і цікаву закуску з оселедця можна всього за півгодини. Для цього вам буде потрібно відварений буряк і відварені яйця. Подавати таку закуску найкраще за допомогою кулінарного кільця, так вона буде виглядати набагато акуратніше і святково. Найкраще використовувати малосольного оселедця, так як її смак найкраще підходить до відварною яйцям і оселедця. Прикрасити таку закуску можна рубаною зеленню: кропом, петрушкою або цибулею.

  • Буряк відварна - 250-300 грам
  • Оселедець малосольний - 100 грам
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Яйце відварне - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Зелень кропу або зелений лук - 1 пучок
Seledochnaya сніданок - фото крок 1
1. Відварені яйця натріть на дрібній тертці. Додайте до них м'яке вершкове масло, дрібно нарізану слабосоленую оселедець. Поперчіть і ретельно змішайте, по необхідності посоліть.
Seledochnaya сніданок - фото крок 2
2. Відварну буряк наріжте кружальцями завтовшки півсантиметра. Виїмкою для печива або склянкою виріжте рівні кружечки.
Seledochnaya сніданок - фото крок 3
3. Викладіть буряк на блюдо і за допомогою того ж склянки або форми викладіть на неї начинку, акуратно її розрівнявши. Зверху посипте закуску рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти