Щука з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Щука з морквою - ще один рецепт, як зробити пісне м'ясо цієї риби більш соковитим і багатим за смаком. Обсмажена морквина з цибулею надають цікавий смак, а соус з сиром і сметаною - ніжні нотки.
Щука з морквою - досить простий домашній рецепт. Навіть починаюча господиня може з ним впоратися. Якщо на вашу кухню потрапила хороша щучка, записуйте рецепт, як приготувати це смачне блюдо. Спеції в соус можна покласти будь-які на свій смак, я люблю чебрець, мені здається, це ідеальна приправа для рибки, ну і зелена цибуля відмінно збагачує смак. У мене сушений, так як якщо покласти свіжий, він втратить свій вигляд. Плавлений сир теж беріть на свій смак, головне, щоб він був м'який і легко перемешался для соусу. При подачі доповніть блюдо скибочками лимона і свіжою зеленню.
- Щука - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Плавлений сирок - 1 штука
- Чебрець - 1, 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля сушений - 1 Чайна ложка
Для початку потрібно підготувати щуку. Rиbu чистий, попатраєте і поріжте на шматочки товщиною 10-15 см.
Приправити сіллю і obvalâjte в муках, щоб кожен шматочок став білим як сніжок.
Обсмажте рибку на рослинній олії до золотистого кольору, буквально по 1 хвилин. Сковорода повинна бути дуже добре розігрітій.
Кожен шматочок покладіть в човник з фольги. Можна скласти всю рибу в форму, застелену фольгою, але мені так більше подобається.
Для соусу змішайте сметану, молоко і плавлений сир. Додайте спеції і добре все перемішайте.
Морквину і цибулю натріть на тертці, смажте на сковороді до золотистого кольору.
До кожного шматочка риби влийте 2-3 ст. L. Соусу.
Потім зверху на кожен шматочок покладіть по 1-2 ложки обсмаження з морквини і цибулі.
Надішліть човники в духовку і запікайте 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Подавайте рибку в гарячому вигляді.