Рецепт Щи пісні фото

Щи пісні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Пісні страви
На обід
Супи, Щи

Якщо хто ще не знає, то щі - це традиційний російський суп з капусти (свіжої або квашеної). Справжнім щі потрібен час, щоб суп настоявся гарненько. Розповім, як приготувати борщ пісні.

Цей смачний і ситний суп готується не складніше гречаного або курячого. Зірка страви - це капуста. Тут можна використовувати квашену або свіжу. Щи можна варити на м'ясному бульйоні (курячі, свинячий, яловичий) або на овочевому (вода). Суп подають гарячим, але перед цим йому потрібен час, щоб настоятися.

  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Гарбуз - 300 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Кабачки - 200 грам
  • Цибуля - 60 грам
  • Морква - 150 грам
  • Стебло селери - 150 грам
  • Чилі - 1 штука
щи пісні - фото крок 1
1. Очистіть цибулю і наріжте його кубиком, наріжте невеликими шматочками селера, а перець чилі наріжте тонкими кружечками. У каструлю налийте олію і розігрійте його, викладіть овочі і обсмажте їх 3-5 хвилин.
щи пісні - фото крок 2
2. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці, додайте в каструлю до інших овочів.
щи пісні - фото крок 3
3. Нашинкуйтекапусту і викладіть її через 5-6 хвилин в каструлю.
щи пісні - фото крок 4
4. Кабачок очистіть від шкірки і наріжте кубиками, додайте до інших овочів.
щи пісні - фото крок 5
5. Очищений гарбуз наріжте такими ж шматочками, як і кабачки, додайте в каструлю.
щи пісні - фото крок 6
6. Очистіть картоплю і наріжте її кубиками, додайте картоплю після гарбуза.
щи пісні - фото крок 7
7. Перемішайте овочі і залийте їх водою або овочевим бульйоном до самого верху каструлі.
щи пісні - фото крок 8
8. Надішліть каструлю на вогонь, варіть після закипання на слабкому вогні близько 40-60 хвилин, перевірте м'якість овочів.
щи пісні - фото крок 9
9. За смаком посоліть щі. Вимикайте, накрийте кришкою, дайте щам настоятися близько 1 годину. Подавайте їх з зеленою цибулею і чилі.

Схожі рецепти