Салат з яблук та огірків
(покроковий рецепт з фото)
Пряний салат з яблук та огірків порадує вас не тільки новими смаковими відчуттями, але і доступністю інгредієнтів. Яскравий, оригінальний, насичений - такий салат не може не сподобатися!
Єдина уязик, яке необхідно обов'язково враховувати - яблука повинні бути міцними, соковитими і, найкраще, кисло-солодкими. Пухкі і перезрілі фрукти для цієї страви категорично не підходять!
У всьому іншому рецепт салату з яблук та огірків порадує вас простотою приготування і нехитрістю інгредієнтів.
Ну що, хочете дізнатися, як приготувати салат з яблук та огірків? тоді - вперед!
- Яблука - 2-3 штук
- Огірки - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста червоний - 1 штука
- Перець стручковий гострий - 1/2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
Огірки вимити, обсушити і розрізати - спочатку уздовж, а потім поперек, на досить товсті скибочки.
Позбавити від насіння і подрібнити гострий перець.
Лук очистити і нарізати півкільцями.
Вимити, обсушити й подрібнити кріп.
Видавити сік з половинки лимона.
Яблука очистити від шкірки і нарізати скибочками: тонкими або великими в даному випадку - справа смаку:).
Яблука відразу скропити лимонним соком, щоб не потемніли.
Залишки лимонного соку змішати з медом, оливковою олією, сіллю і запашним перцем.
Залишки лимонного соку змішати з медом, оливковою олією, сіллю і запашним перцем.
Всі інгредієнти перекласти в каструлю, заправити і перемішати.
Закрити кришкою і прибрати в холодильник хоча б на кілька годин.
Гострий і солодкий одночасно, салат з яблук та огірків стане прекрасним доповненням до страв з м'яса, і безсумнівно прикрасить ваш стіл. Смачного!
Закрити кришкою і прибрати в холодильник хоча б на кілька годин.
Гострий і солодкий одночасно, салат з яблук та огірків стане прекрасним доповненням до страв з м'яса, і безсумнівно прикрасить ваш стіл. Смачного!