Салат з вареним м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Одним з найпопулярніших салатів з відвареним м'ясом є "олів'є" . Мало хто знає, що в класичний рецепт "олів'є" входить саме відварна яловичина, а не варена ковбаса, як всі вважають.
Щоб приготувати смачний салат з відвареного м'яса, вам не доведеться "винаходити велосипед" . Скористайтеся перевіреним роками рецептом класичного олів'є. Якщо ж любите ковбасу, то замініть м'ясо на неї. Щоб дізнатися, як приготувати салат з вареним м'ясом, читайте цей рецепт.
- Яловичина - 600 грам
- Картопля - 6 штук
- Морква - 2 штуки
- Огірок солоний - 4 штуки
- Консервований горошок - 200 грам
- Яйця - 5 штук
- Майонез, зелень - За смаком
Картопля вимийте. У каструлі закип'ятити воду і покладіть в неї картоплю. Відваріть картоплю в мундирах до готовності. Остудіть, очистіть від шкірки. Наріжте картоплю на дрібні кубики і покладіть його в миску.
В окремій каструлі відваріть до готовності морква. Почистіть її і наріжте кубиками такого ж розміру, як і картопля. Покладіть моркву в миску.
Тепер вам необхідно відварити м'ясо. Перед цим його необхідно зачистити і вимити. Після того як яловичина буде повністю готова, її слід остудити і нарізати на дрібні шматочки. Викладіть м'ясо до решти інгредієнтів.
Солоні огірки також наріжте. При бажанні ви можете зняти з них шкірку гострим ножем або Овочечистка. Викладіть підготовлені огірки в миску.
Яйця відварити круто. Остудіть їх під холодною проточною водою і очистіть від шкаралупи. Наріжте яйця кубиками і покладіть до решти інгредієнтів.
Відкрийте банку консервованого горошку, злийте з неї зайву рідину. Горошок викладіть в миску.
Заправте салат майонезом. Посоліть і поперчіть за смаком. Після цього ретельно перемішайте всі інгредієнти, прикрасьте салат зеленню і подавайте його до столу.