Салат з пекінської капусти з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з пекінської капусти з курячою грудкою - це варіація на тему салату "цезар" . Він підійде тим, хто не любить листя салату, їх ми замінимо на пекінську капусту. Смак вийде ще краще!
Цей салат виходить одночасно легким і ситним. Він прекрасно підійде тим, хто дотримується правильного харчування, адже тут все тільки те, що піде на користь організму. Крім заявлених інгредієнтів я пропоную додати в салат помідор, яйце. За бажанням можна присипати тертим пармезоном. Отже, давайте починати готувати. Сподіваюся, вам сподобається мій рецепт, як приготувати салат з пекінської капусти з курячою грудкою.
- Пекінська капуста - 1/2 штуки
- Куряча грудка - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сухарики - За смаком
- Кунжут - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйце відварити круто, курячу грудку відварити до готовності або запечіть в духовці, овочі обполосніть під проточною водою.
Яйце поріжте досить великими шматками, також досить крупно поріжте курячу грудку.
Великими шматочками поріжте помідор.
Починайте збирати салат. Листя пекінської капусти порвіть на невеликі шматочки і викладіть на дно плоскої тарілки.
Зверху викладіть яйце, помідор і курку. За бажанням покладіть домашні або покупні сухарики.
Збризніть салат соком половини лимона.
Додайте оливкову олію і присипте кунжутним насінням.
Перед подачею салат можна перемішати прямо в тарілці, а можна подати і так, тоді кожен буде брати то, що захоче. Салат з пекінської капусти з курячою грудкою готовий. Їжте із задоволенням!