Салат з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити своє звичне меню пропоную вам простим, але дуже апетитним, ароматним і легким салатом. Ніжна морковочка в поєднанні з коріандром - це приголомшливо смачно! Спробуйте обов'язково.
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати салат з моркви. Це не варіант на швидку руку, адже йому потрібно настоятися, щоб просочитися смаками і ароматами. Однак очікування точно того варто! Подавати такий салатик можна з будь-яким гарячим блюдом, а також в якості легкого пікантного перекусу, наприклад.
- Морква - 4-5 штук
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Цибулина - 1 штука
- Перець - 1 щіпка
1. Ось такий недорогий і невеликий набір інгредієнтів.
2. Очистіть моркву і натріть на тертці. Лук подрібніть кубиками.
3. У глибокій мисці з'єднайте морква, сіль, цукор, koriandr, оцет, пропущений через прес часник. Перемішайте як слід.
4. Рослинна олія розігрійте на сковороді і викладіть цибулю. Обсмажте його на середньому вогні до рум'яності. Додайте за смаком перець. Перекладіть цибулю до моркви і ще раз як слід перемішайте.
5. Залиште морквяний салатик на годинку перед подачею. Смачного!