Салат з моркви і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Простий і ситний салат з доступних продуктів, які завжди є під рукою. Овочі спочатку відварюються, потім нарізаються кубиками і заправляються сметаною або майонезом.
Приготуйте салат з моркви і картоплі. Додайте лука, зробіть пікантний соус і подавайте. Такий салат цілком підійде для легкого перекусу.
- Картопля - 300 грам
- Морква - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Сметана або майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти. Картоплю і моркву відварюємо до повної готовності, остужіваем і очищаємо. Лук очистити від шкірки і сполоснути під водою.
2. Цибулю нарізаємо тонко півкільцями.
3. Морква нарізаємо кубиками.
4. Картоплю нарізаємо кубиками.
5. Збираємо салат, в салатник кладемо картопля, морква, цибуля.
6. Готуємо соус. Для цього з'єднуємо майонез або сметану з гірчицею, сіллю, перцем і зеленню. Перемішуємо.
7. Соус готовий.
8. Додаємо заправку в салат.
9. Перемішуємо. Салат готовий. Наполягаємо 10-15 хвилин і можна подавати до столу. Смачного!