Салат з млинцями
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Якщо після трапези залишилися не з'їдені млинці, спробуйте приготувати салат з млинцями. Багато хто оцінить цей нестандартний спосіб подачі млинців. Простий рецепт салату з млинцями - спеціально для Вас!
Опис приготування:
Коли я була в Швейцарії, мене дуже здивував досить популярний швейцарський спосіб подачі млинців. Там млинці не тільки подають з різними соусами і начинками, але і роблять з них салати. Принцип приготування салатів з млинцями дуже простий і однаковий, розрізняються лише інгредієнти, які доповнюють цей салат. Мій улюблений варіант - з вареною ковбасою. Розповідаю, як приготувати салат з млинцями - дуже простий рецепт!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 75 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Варена ковбаса - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
Змішуємо всі інгредієнти для тіста (молоко, мука, цукор, вода, рослинне масло і сіль), збиваємо вінчиком до однорідності.
Класичним способом обсмажуємо млинці з обох сторін до готовності.
Готові млинці ріжемо великою соломкою.
Кубиками нарізаємо ковбасу.
Змішуємо теплі млинці з ковбасою, додаємо вершкове масло. Перемішуємо до розчинення вершкового масла - і подаємо. Солити, заправляти соусом або робити ще щось подібне не потрібно. Салат готовий!