Рецепт Салат з майонезом фото

Салат з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Яйця , Локшина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Багато, коли чують слова «салат» і «майонез», представляють"Олів'є" . Але виявляється, з майонезом можна приготувати не менше смачне, оригінальне блюдо. Оригінальності йому додає рисова локшина.

Опис приготування:

Застава будь-якого смачного салату - вдале поєднання інгредієнтів. Але іноді, прочитавши рецепт, нам важко зрозуміти, як такі різні продукти «уживаються» в одній страві. На думку досвідчених кухарів, саме подібні несподівані рішення народжують справжні кулінарні шедеври. Салат з майонезом - один з них. Велику роль в досягненні божественного смаку грають не тільки нарізані інгредієнти і рисова локшина, але і оригінальна заправка.

Отже, дивіться, як приготувати салат з майонезом.

  • Рисова локшина - 30 грам
  • Листя салату - 3 штуки
  • Огірок - 1 штука (дрібний)
  • Шинка - 2 скибочки
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
1
Доведіть воду до кипіння, киньте в неї локшину. Варіть близько чотирьох хвилин. Коли вона стане м'якою, промийте в холодній воді. Дайте стекти. Наріжте локшину на шматочки приблизно по 5 см довжиною.
2
Салат, огірок і шинку наріжте на смужки.
3
Яйце збийте в мисочці. У сковороді розігрійте трохи олії. Вилийте в неї яйце. Коли воно трохи підсмажиться, акуратно переверніть його на іншу сторону. Готуйте ще 30 секунд. Потім вийміть омлет на тарілку і розріжте на смужки.
4
Змішайте в мисці локшину, огірок, шинку, салат і яйце. Додати сіль. Заправте все оливковою олією, лимонним соком і майонезом.
5
Викладіть салат з майонезом на тарілку і подавайте на стіл.

Схожі рецепти