Салат з курячою печінкою і яблуком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат з курячою печінкою і яблуком - відмінне рішення для легкого обіду або романтичної вечері. Яскравий кисло-солодкий смак і незвичайне поєднання звичних інгредієнтів - вас точно здивують! Спробуйте!
Яблука в цьому салаті можна замінити твердими грушами або нектаринами.
- Куряча печінка - 300 грам
 - Яблука - 2 штуки (кисло-солодкі середнього розміру)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Арахіс - 1/2 склянки (смажений, солоний)
 - Брусниця протерта з цукром - 1 Ст. Ложка
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Лимонний сік - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Чорний перець - За смаком
 - Чилі пластівцями - За смаком
 

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Яблука наріжте часточками і обсмажте на розігрітій олії до легкого рум'янцю. Викладіть в простору миску.

Лук наріжте пір'ям і обсмажте на тому ж маслі до золотистого кольору. Викладіть до яблук.

Курячу печінку ретельно звільніть від проток і плівок, промийте холодною водою і обсушити серветкою. Наріжте великими шматочками і обсмажте на що залишився в сковороді олії до рум'яної скоринки. Слідкуйте за тим, щоб печінка усередині залишалася рожевою і соковитою.

Соєвий соус змішайте з брусничним пюре, додайте лимонний сік, цукор, пластівці чилі. Перемішайте.

Теплу печінку викладіть в миску до яблук і цибулі. Додайте арахіс і полийте соусом. Легко перемішайте двома ложками, Намагаючись не пом'яти яблучні дольки.

Подавайте салат теплим, виклавши на листя салату і прикрасивши брусничним пюре. Або охолодіть і подавайте пізніше.