Салат з курячих грудок
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас залишилася куряча грудка, як у мене, то рекомендую рецепт, як приготувати салат з курячих грудок. Він дуже смачний і універсальний, тому сміливо додавайте все, що у вас є.
Такий салат ще можна назвати «збірним», адже для його приготування можна використовувати будь-які інгредієнти з вашого холодильника. Часто готую такий салат після свят, коли в холодильнику залишаються невеликі шматочки всяких ласощів. Курка у мене вже готова, тому салат робиться швидко.
- Куряча грудка - 1 штука (курка гриль)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Селера - 1 штука
- Hickam - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Порошок каррі - За смаком
- Рисовий оцет - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1. Яблука мою, розрізаю кожне навпіл, вичищаю насіння і нарізаю невеликими шматочками.
2. Курячі грудки нарізаю невеликими кубиками.
3. Мигдаль у мене сирої, НЕ обсмажую його, а використовую відразу, подрібнюю ножем.
4. Селера мою, кожен стебло розрізаю навпіл, потім ножем нарізаю.
5. Зелена цибуля гарненько мою і нарізаю невеликими шматочками.
6. Очищаю хікама, роблю це за допомогою овочерізки, так виходить зрізати шкірку дуже тонко, потім нарізаю невеликими кубиками.
7. Перекладаю все подрібнені інгредієнти в миску і перемішую, додаю пару ложок рисового оцту.
8. Перемішую салат і заправляю майонезом, якщо будете їсти не відразу, то майонезу додайте трохи більше.
9. За смаком додаю каррі, чорний мелений перець і сіль, перемішую салат.
10. Салат відправляю в холодильник на пару хвилин, а після цього подаю до столу.