Рецепт Салат з курячих грудок фото

Салат з курячих грудок
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Яблука, Куряча грудка
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Салати

Якщо у вас залишилася куряча грудка, як у мене, то рекомендую рецепт, як приготувати салат з курячих грудок. Він дуже смачний і універсальний, тому сміливо додавайте все, що у вас є.

Такий салат ще можна назвати «збірним», адже для його приготування можна використовувати будь-які інгредієнти з вашого холодильника. Часто готую такий салат після свят, коли в холодильнику залишаються невеликі шматочки всяких ласощів. Курка у мене вже готова, тому салат робиться швидко.

  • Куряча грудка - 1 штука (курка гриль)
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Селера - 1 штука
  • Hickam - 1 штука
  • Яблуко - 2 штуки
  • Порошок каррі - За смаком
  • Рисовий оцет - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
салат з курячих грудок - фото крок 1
1. Яблука мою, розрізаю кожне навпіл, вичищаю насіння і нарізаю невеликими шматочками.
салат з курячих грудок - фото крок 2
2. Курячі грудки нарізаю невеликими кубиками.
салат з курячих грудок - фото крок 3
3. Мигдаль у мене сирої, НЕ обсмажую його, а використовую відразу, подрібнюю ножем.
салат з курячих грудок - фото крок 4
4. Селера мою, кожен стебло розрізаю навпіл, потім ножем нарізаю.
салат з курячих грудок - фото крок 5
5. Зелена цибуля гарненько мою і нарізаю невеликими шматочками.
салат з курячих грудок - фото крок 6
6. Очищаю хікама, роблю це за допомогою овочерізки, так виходить зрізати шкірку дуже тонко, потім нарізаю невеликими кубиками.
салат з курячих грудок - фото крок 7
7. Перекладаю все подрібнені інгредієнти в миску і перемішую, додаю пару ложок рисового оцту.
салат з курячих грудок - фото крок 8
8. Перемішую салат і заправляю майонезом, якщо будете їсти не відразу, то майонезу додайте трохи більше.
салат з курячих грудок - фото крок 9
9. За смаком додаю каррі, чорний мелений перець і сіль, перемішую салат.
салат з курячих грудок - фото крок 10
10. Салат відправляю в холодильник на пару хвилин, а після цього подаю до столу.

Схожі рецепти