Салат з куркою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Досить ситний салат по мотивах відомого салату "цезар" . Готується досить швидко, а виходить смачно, як і вся домашня їжа.
Рецепт приготування салату з куркою і сухариками у кожної господині свій. Цей салат дуже зручний - готується досить швидко, він дуже ситний, порівняно недорогий і ще він дуже смачний. Хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування салату з курки з сухариками. Отже, розповідаю.
1. Куряче філе миємо й нарізаємо невеликими шматочками, бажано однакового розміру. На розігрітій олії обсмажуємо курячі шматочки до готовності. Солимо і перчимо. Викладаємо готове куряче філе зі сковороди, щоб воно не ввібрало в себе час, що залишився після смаження масло.
2. Хліб нарізаємо на невеликі за розміром кубики і приступаємо до підготовки сухариків. Їх можна приготувати двома способами - обсмажити на олії або підсушити в духовці або мікрохвильовій печі. Вибирайте будь-який спосіб - смачно буде все одно.
3. Сир натираємо на середній тертці, часник чистимо і подрібнюємо через чеснокодавку.
4.Насіння злегка підсмажуємо на сухій сковорідці.
5. Листя салату миємо й підсушують. Викладаємо на дно блюда для салату.
6. Сметану змішуємо з гірчицею.
7. Сухарики змішуємо з обсмаженою курячим філе, подрібненим часником і натертим сиром. Додаємо сметанним заправку і перемішуємо.
8. Викладаємо салат на зелене листя і посипаємо зверху насінням. Відразу ж подаємо до столу.
Смачного!
- Куряче філе - 250 грам
- Хліб - 300 грам (білий або чорний - по бажанню)
- Сир - 75 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Часник - 1-2 зубчиків
- Листя салату - 4-5 штук (для прикраси)
- Насіння соняшника, кунжуту - 20 грам
1. Куряче філе миємо й нарізаємо невеликими шматочками, бажано однакового розміру. На розігрітій олії обсмажуємо курячі шматочки до готовності. Солимо і перчимо. Викладаємо готове куряче філе зі сковороди, щоб воно не ввібрало в себе час, що залишився після смаження масло.
2. Хліб нарізаємо на невеликі за розміром кубики і приступаємо до підготовки сухариків. Їх можна приготувати двома способами - обсмажити на олії або підсушити в духовці або мікрохвильовій печі. Вибирайте будь-який спосіб - смачно буде все одно.
3. Сир натираємо на середній тертці, часник чистимо і подрібнюємо через чеснокодавку.
4.Насіння злегка підсмажуємо на сухій сковорідці.
5. Листя салату миємо й підсушують. Викладаємо на дно блюда для салату.
6. Сметану змішуємо з гірчицею.
7. Сухарики змішуємо з обсмаженою курячим філе, подрібненим часником і натертим сиром. Додаємо сметанним заправку і перемішуємо.
8. Викладаємо салат на зелене листя і посипаємо зверху насінням. Відразу ж подаємо до столу.
Смачного!