Салат з куркою і апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі простий рецепт приготування салату з куркою і апельсинами - відмінного дієтичного салату, який прекрасно буде виглядати і на святковому столі!
Салат не обов'язково повинен бути холодною закускою. До того ж, його не потрібно завжди заправляти майонезом. Хочу поділитися з вами рецептом так званого теплого салату, приготувати який великих труднощів не складе. Його можна подать і як окрему страву, і з гарніром у вигляді рису або відвареної картоплі. Та й калорій в ньому трохи - куряче м'ясо не жирне. Для приготування салату з куркою і апельсинами потрібно свіжа зелень, особливо шпинат: в поєднанні з часником він тільки додасть пікантності салату. Червоний перець повинен бути пекучим, але перець чилі.
- Пучок шпинату - 1 штука
- Куряче філе - 500 грам
- Апельсин - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Червоний перець (jguchii) - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Робимо маринад: подрібніть в блендері перець, часник і петрушку. Додайте трохи оливкового масла, перемішайте, замаринуйте нарізану кубиками курку на годину. Тим часом, промийте шпинат і наріжте апельсин кубиками.
Потім обсмажуємо курку, але несильно, вона повинна бути готова, при цьому не потрібно її сильно зажарювати.
Збираємо салат: на листя шпинату викладаємо курку і апельсин. При бажанні можна ще посолити і поперчити. Ось і готовий наш салат з куркою і апельсинами! Подавати можна прям з пилу, з жару. Смачного!