Салат з ківі і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Дивно смачний і яскравий салат, всипаний "смарагдами" . Дізнайтеся, як приготувати салат з ківі і шинкою. Він прекрасно доповнить і прикрасить ваш святковий стіл.
Про користь ківі вже говорилося мною не раз. Та ви й самі знаєте, що це "волохате яблуко" - просто джерело вітамінів. Його можна використовувати в приготуванні багатьох рецептів з м'яса, десертів, але найсмачнішими виходять салати. Дивовижна кислинка ківі додасть неповторну родзинку цих страв. Спробуйте, я впевнена, що вам сподобається.
- Ківі - 2 штуки
- Шинка - 200 грам (куряча)
- Яйця курячі - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Майонез - 100 грам
Підготуйте на стіл всі інгредієнти, які знадобляться для приготування салату. Заздалегідь відваріть моркву і яйця.
На кругле блюдо покладіть форму у вигляді серця, зазвичай її використовують для випічки, тільки дно зніміть. Моркву натріть на крупній тертці і викладіть на дно тарілки першим шаром.
Змастіть шар моркви майонезом. Шинку курячу поріжте невеликими кубиками, викладіть наступним шаром і теж змастіть майонезом.
Одне ківі поріжте дрібними кубиками і викладіть на блюдо після шинки, змастіть майонезом.
Зверху натріть яйця на крупній тертці і змастіть майонезом.
Наступним шаром натріть яблуко.
Поверх яблука натріть сир. Змастіть добре майонезом.
Прикрасьте кружечками ківі. Поставте салат просочуватися на одну годину в холодильник.