Рецепт Салат «Смарагдовий браслет» з ківі фото

Салат «Смарагдовий браслет» з ківі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Ківі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

Цю страву можна вважати "братом" знаменитого салату "гранатовий браслет" . Якщо вам хочеться доповнити святкове меню дивно яскравим, смачним і оригінальним салатом, запам'ятовуйте нескладний рецепт.

Хочу поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати салат "смарагдовий браслет" з ківі. Цей рецепт для тих, хто любить поєднувати м'ясо або курку з солодкими нотками. Оформлення у нього фантастичне, так що для святкового столу буде в самий раз! Всі інгредієнти досить прості, як і сам процес, так що в кулінарній скарбничці такий салатик точно повинен бути.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Яблуко - 1-2 штук
  • Ківі - 5 штук
  • Сир - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль, майонез - За смаком
салат
1. Ось такий набір продуктів ми будемо використовувати.
салат
2. Перший етап - варіння курячої грудки до готовності, моркви і яєць.
салат
3. Яйця остудіть, очистіть і натріть на тертці.
салат
4. Слідом моркву натріть. Трохи можна залишити для прикраси.
салат
5. Курку остудіть і розберіть на волокна. Можна просто нарізати.
салат
6. Додайте трохи майонезу, щіпку солі і часник.
салат
7. Викладіть на тарілку для подачі, встановивши в середині стакан, рівним шаром.
салат
8. Очистіть 2 ківі, наріжте м'якоть дрібними шматочками.
салат
9. Викладіть на курочку. Цей шар я майонезом не змащувати.
салат
10. Терті яйця підсолити трохи, додайте майонез, перемішайте і викладіть рівним шаром на ківі.
салат
11. Наступний шар - морква.
салат
12. Очистіть і подрібніть кисленьке яблуко.
салат
13. Викладіть рівним шаром і змастіть майонезом.
салат
14. Натріть НЕ тертці сир.
салат
15. І присипте їм салат.
салат
16. Решта ківі очистіть і наріжте тонкими скибочками.
салат
17. Салат змастіть добре майонезом, приберіть стакан і прикрасьте ківі.
салат
18. Додайте трохи моркви, щоб він був ще смачніше. Смачно і красиво!
Перед подачею дайте салату пару годин просочитися.

Схожі рецепти