Салат з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Пропоную вам познайомитися з рецептом приготування салату з картоплею. Саме цей рецепт прийшов до нас з Сходу і сподобається всім любителям нових, оригінальних, але при цьому доступних страв.
Опис приготування:
Отже, пропоную дізнатися, як приготувати салат з картоплею так, щоб з наявності цілком доступних кожній господині продуктів створити справжній кулінарний шедевр східної кухні. Ідеальний спосіб утилізувати картопельку, та ще й гостей при цьому здивувати.
- Картопля - 500 грам
- Маслини - 15-20 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Перець червоний мелений - За смаком
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картоплю відварити в шкірці, потім очистіть і наріжте досить великими шматочками.
Лук наріжте тонкими півкільцями або пір'ям.
Маслини розрізати навпіл.
А тепер головний інгредієнт - заправка. Для цього окремо змішайте оливкова олія і цедру лимона. Додайте за смаком сіль, перець і свіжовичавлений лимонний сік.
Нарізану цибулину викладіть рівним шаром на дно салатниці або тарілки.
Зверху розкладіть картопля і маслини.
Полийте готовий картопляний салат соусом і посипте свіжою зеленню.
Готово! Подавайте салат на стіл і насолоджуйтеся новими смаковими відчуттями. Смачного!