Салат з капусти з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Один з легких і простих, а найголовніше - корисних салатів! Білокачанна капуста в поєднанні з яблуками дає приголомшливий легкий смак. Більш простого рецепту, ніж цей, вже точно не знайти. Рекомендую!
Харчуватися смачно і корисно не так складно. Приготування такого салату не займе багато часу. Рецепт підходить для тих, хто не бажає набрати зайвих кілограмів, і тим, хто не володіє особливими кулінарними здібностями, але хоче швидко і ситно перекусити.
Крім основних інгредієнтів (капусти і яблука) можна додати моркву, зелень, горіхи, а також урізноманітнити заправку до салату. А тепер я детально розповім, як приготувати чудовий салат з капусти з яблуком, і що для цього знадобиться.
- Капуста білокачанна - 1/4 частини
- Яблуко - 1/2 частини
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1/4 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки (будь-які інші спеції за смаком)
- Лимонна цедра - 1-2 Щепоток
1
Нашинкуйтекапусту.
2
Посоліть і додайте спецій за смаком. Перемішайте капусту (пам'ятайте руками) до її розм'якшення.
3
Наріжте яблуко соломкою або шматочками будь-який інший форми. Бажано не очищати його від шкірки.
4
Додайте нарізане яблуко до капусти, видавіть трохи лимонного соку.
5
Додавши цукор і майонез, добре перемішайте і дайте настоятися 10 хвилин.