Салат з фетою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
При згадці такого продукту як фета всім відразу на думку спадає рецепт грецького салату, проте це не єдина його застосування. Пропонуємо дуже смачний варіант, як приготувати салат з фетою.
Опис приготування:
Дуже ситний, але в той же час легкий салат. Поєднання овочів і сиру подарує ніжний і освіжаючий присмак. Головна родзинка такого салату в тому, що сир необхідно нарізати відразу перед подачею. Для нього обов'язково потрібна легка заправка на основі оливкового масла. Такий салат подають з грінками з білого хліба або до пюре з картоплі, молодого зеленого горошку.
- Помідор - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Фета - 50 грам
- Перець салатний - 1 штука
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Перш за все ретельно миємо все овочі та зелень. Помідори і огірки нарізаємо дрібними кубиками, у перцю зрізаємо плодоніжки і очищаємо його від насіння, нарізаємо дрібними кубиками, як і інші овочі. Перекладаємо все в салатницю.
2. Нарізаємо сир і кладемо в салатницю. Якщо салат подаємо не відразу, то нарізаємо всі овочі, а сир додаємо безпосередньо перед подачею.
3. Консервовану кукурудзу відкидаємо на сито, щоб пішла зайва волога, після чого додаємо її до решти інгредієнтів, солимо за смаком і заправляємо оливковою олією.
4. Готовий салат перед подачею прикрашаємо зеленню. Смачного!