Салат з буряком і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий, але дуже смачний салатик люблять багато. Рецепт легкий, інгредієнти доступні, а страва виходить корисне і апетитне. Салат можна подати до м'яса, птиці або риби. Спробуйте!
Вдале поєднання інгредієнтів, ось основний секрет даного салату. Буряк вибираємо насичену за смаком і кольором. Кількість інгредієнтів можна змінювати на свій смак, додаючи, наприклад, більше часнику або горіхів.
- Буряк - 1 штука
- Сир плавлений - 100 грам
- Горіхи - 4 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Суміш перців - 1 щіпка
- Цибуля зелена - 1 штука
Підготуємо інгредієнти. Буряк заздалегідь відварюємо і охолоджуємо.
Варений буряк чистимо і натираємо на тертці.
Додаємо тертий сир.
Насипаємо колоті горіхи.
Додаємо порущенний через прес часник.
Заправляємо салат сметаною, додаємо сіль і перець. Все перемішуємо.
Салат з буряком і сиром готовий. Смачного!