Салат з брокколі і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо сьогодні салат з брокколі і кукурудзою - це смачний, корисний і легкий в приготуванні салат, який можна подати до свята або на кожен день. Для заправки можна взяти сметану або масло.
Брокколі і кукурудза - це просто ідеальне поєднання, додамо соковитості помідорами, також тут не зайвою буде мікс салатної зелені. Салат досить поживний, незважаючи на свій овочевий склад, повірте. Поєднувати салат можна з рисом або приготовленої пастою, а можна і просто так подати салат в якості правильного вечері.
- Брокколі - 150 грам
- Кукурудза - 100 грам (консервована)
- Помідори дрібні - 80-100 грам
- Салат мікс - 50 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Сухий часник - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Мікс салатної зелені обполосніть і просушіть, складіть в миску.
Додайте до салату консервовану кукурудзу.
Брокколі відварити в підсоленій воді 3 хвилини, після остудіть суцвіття під крижаною водою. Додайте брокколі в салат.
Помідори сполосніть і просушіть, наріжте помідори часточками і додайте в салат.
Перекладіть салат на тарілку, полийте олією і лимонним соком, посипте сіллю, перцем, сухим часником. Подавайте до столу.
Смачного!