Салат «Тіффані»
(покроковий рецепт з фото)
Не лякайтеся загадкової назви - це дуже смачний і ситний салатик. Приготувати його просто, виглядає на столі дуже красиво. Пробуйте!
Такий салат підійде до будь-якого святкового застілля. Натрите курятину специями, обсмажте до готовності, потім дрібно наріжте. На блюдо викладіть листя зеленого салату, зверху покладіть м'ясо і зробіть сіточку з майонезу. Посипте м'ясо кедровими горішками, викладіть терті відварені яйця, а зверху шар з тертого сиру. Покрийте його майонезом і половинками виноградин. Дайте салату трохи просочитися і подавайте на стіл. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Виноград зелений без кісточки - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Кедровий горіх чищений - 50 грам
- Яйце - 6 штук
- Листя зеленого салату - 4-5 штук
- Майонез - За смаком
- Каррі - За смаком
- Сіль - За смаком
Курятину помойте, приправити сіллю, обмажте каррі і обсмажте на сковороді до готовності.
Потім наріжте її кубиками і викладіть на заздалегідь розкладені на блюді листя зеленого салату. Покрийте сіточкою майонезу.
Яйця відварити і потріть на крупній тертці. Посипте м'ясо кедровими горішками, викладіть яйця.
Зверху яєць зробіть шар з тертого сиру.
Покрийте його сіточкою з майонезу і щільно покрийте половинками виноградин. Дайте салату трохи просочитися і подавайте на стіл.