Рецепт Салат «Тіффані» фото

Салат «Тіффані»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Низькокалорійні
На вечерю, На святковий стіл, Весілля
Салати

Не лякайтеся загадкової назви - це дуже смачний і ситний салатик. Приготувати його просто, виглядає на столі дуже красиво. Пробуйте!

Такий салат підійде до будь-якого святкового застілля. Натрите курятину специями, обсмажте до готовності, потім дрібно наріжте. На блюдо викладіть листя зеленого салату, зверху покладіть м'ясо і зробіть сіточку з майонезу. Посипте м'ясо кедровими горішками, викладіть терті відварені яйця, а зверху шар з тертого сиру. Покрийте його майонезом і половинками виноградин. Дайте салату трохи просочитися і подавайте на стіл. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Виноград зелений без кісточки - 500 грам
  • Сир - 200 грам
  • Кедровий горіх чищений - 50 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Листя зеленого салату - 4-5 штук
  • Майонез - За смаком
  • Каррі - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Курятину помойте, приправити сіллю, обмажте каррі і обсмажте на сковороді до готовності.
салат
Потім наріжте її кубиками і викладіть на заздалегідь розкладені на блюді листя зеленого салату. Покрийте сіточкою майонезу.
салат
Яйця відварити і потріть на крупній тертці. Посипте м'ясо кедровими горішками, викладіть яйця.
салат
Зверху яєць зробіть шар з тертого сиру.
салат
Покрийте його сіточкою з майонезу і щільно покрийте половинками виноградин. Дайте салату трохи просочитися і подавайте на стіл.

Схожі рецепти