Рецепт Салат «Тіффані» з куркою і виноградом фото

Салат «Тіффані» з куркою і виноградом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Виноград
Пісні страви
На обід, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Дане блюдо стане справжньою окрасою будь-якого святкового застілля. Салат "тіффані" з куркою і виноградом виходить дуже соковитим і насиченим. Добре поєднується з будь-якими гарнірами.

Поділюся знаннями на тему, як приготувати салат "тіффані" з куркою і виноградом. Із зазначених інгредієнтів виходить два великих страви салату. Навіщо готувати так багато, запитаєте ви? Відповідь проста і логічний: салат настільки смачний, що ви і оком не встигнете моргнути, як закінчиться перша порція. Вдалого приготування!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Виноград без кісточок - 1 штука(Kygysztan)
  • Яйця - 4 штуки (зварені круто)
  • Сир твердий - 200 грам
  • Мигдальні горіхи - 1 Склянка (смажені)
  • Майонез - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Каррі - За смаком
салат
Курячі грудки промийте, обсушити і змастіть приправою карі. Потім обсмажте на олії з усіх боків.
салат
Обсмажені грудки остудіть і наріжте дрібними кубиками.
салат
Слідом очистіть і подрібніть варені яйця.
салат
На великій тертці натріть сир твердих сортів.
салат
Виноград промиваємо, розрізаємо кожну штучку попополам.
салат
Смажений мигдаль подрібнюємо в блендері.
салат
На дно широкого страви викладаємо половину курки (з розрахунку, що готуємо дві великі порції).
салат
Змащуємо курку тонким шаром майонезу і присипаємо шаром тертого сиру.
салат
Викладаємо зверху половину подрібнених яєць.
салат
І знову змащуємо майонезом.
салат
Всю цю красу зверху присипаємо мигдалем.
салат
Змащуємо майонезом.
салат
Верхівку салату прикрашаємо половинками виноградинок. Смачного!

Схожі рецепти