Рецепт Салат «рукола» фото

Салат «рукола»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Зелень , Горіхи , Груша , Рукола , Пармезан
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Використання зелені не тільки прикрашає страву, а й надає йому смак, аромат. Популярний вид - рукола, яка частенько використовується в італійській кухні. Розповім, як приготувати салат"Рукола" .

Опис приготування:

Ви можете зробити рукколу основою салату або додати її зовсім небагато. Рукола відмінно поєднується з фруктами (свіжими або печеними), ягодами, з м'ясом, овочами, сиром і горіхами. Салат дуже легкий і смачний, його можна зробити для перекусу або на святковий стіл.

  • Пармезан - 40 грам
  • Рукола - 1 пучок
  • Груша - 2 штуки
  • Кедрові горіхи - 0, 5 склянки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Бальзамічний оцет - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Сир наріжте кубиками або невеликими шматочками. Вимийте рукколу, ображати край і викладіть на серветку.
2
Підсмажте на сухій сковороді кедрові горішки. Грушу вимийте і наріжте дрібними шматочками.
3
У миску викладіть спершу сир, потім - рукколу і кедрові горіхи з грушею, заправте салат декількома краплями оливкової олії, бальзамічним оцтом і сіллю, перемішайте зверху вниз.
4
Салат подавайте до столу відразу, або приберіть в холодильник на зберігання.

Схожі рецепти