Рецепт Салат «рукола» фото

Салат «рукола»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Зелень, Горіхи, Груша, Рукола, Пармезан
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Салати

Використання зелені не тільки прикрашає страву, а й надає йому смак, аромат. Популярний вид - рукола, яка частенько використовується в італійській кухні. Розповім, як приготувати салат "рукола" .

Ви можете зробити рукколу основою салату або додати її зовсім небагато. Рукола відмінно поєднується з фруктами (свіжими або печеними), ягодами, з м'ясом, овочами, сиром і горіхами. Салат дуже легкий і смачний, його можна зробити для перекусу або на святковий стіл.

  • Пармезан - 40 грам
  • Рукола - 1 пучок
  • Груша - 2 штуки
  • Кедрові горіхи - 0, 5 склянки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Бальзамічний оцет - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Сир наріжте кубиками або невеликими шматочками. Вимийте рукколу, ображати край і викладіть на серветку.
2
Підсмажте на сухій сковороді кедрові горішки. Грушу вимийте і наріжте дрібними шматочками.
3
У миску викладіть спершу сир, потім - рукколу і кедрові горіхи з грушею, заправте салат декількома краплями оливкової олії, бальзамічним оцтом і сіллю, перемішайте зверху вниз.
4
Салат подавайте до столу відразу, або приберіть в холодильник на зберігання.

Схожі рецепти