Салат «рукола»
(покроковий рецепт з фото)
Використання зелені не тільки прикрашає страву, а й надає йому смак, аромат. Популярний вид - рукола, яка частенько використовується в італійській кухні. Розповім, як приготувати салат "рукола" .
Ви можете зробити рукколу основою салату або додати її зовсім небагато. Рукола відмінно поєднується з фруктами (свіжими або печеними), ягодами, з м'ясом, овочами, сиром і горіхами. Салат дуже легкий і смачний, його можна зробити для перекусу або на святковий стіл.
- Пармезан - 40 грам
- Рукола - 1 пучок
- Груша - 2 штуки
- Кедрові горіхи - 0, 5 склянки
- Оливкова олія - За смаком
- Бальзамічний оцет - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Сир наріжте кубиками або невеликими шматочками. Вимийте рукколу, ображати край і викладіть на серветку.
2
Підсмажте на сухій сковороді кедрові горішки. Грушу вимийте і наріжте дрібними шматочками.
3
У миску викладіть спершу сир, потім - рукколу і кедрові горіхи з грушею, заправте салат декількома краплями оливкової олії, бальзамічним оцтом і сіллю, перемішайте зверху вниз.
4
Салат подавайте до столу відразу, або приберіть в холодильник на зберігання.