Салат простий
(покроковий рецепт з фото)
Кожен поважаючий себе кулінар і домогосподарка знають, як приготувати салати прості на кожен день. Та й на свято вони ніколи не завадять. Тому обов'язково запасайтеся рецептами заздалегідь.
Для мене такі страви народжуються за допомогою імпровізації. Варто спробувати інгредієнти перед тим, як їх змішати, щоб вони точно поєднувалися. І заправка повинна тільки підкреслити смак, а не змінити його. Але якщо ви боїтеся експериментувати самі, то шукайте прості рецепти на просторах інтернету. Наприклад, мій салатик саме такий. Але в той же час він дуже оригінальний, для справжніх гурманів.
- Листя салату - 1 штука (пачка)
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Зелена цибуля - 4 штуки (пір'я)
- Томати сушені - 3 штуки
- Ізюм світлий - 1/3 склянки
- Фета - 30 грам
- Кедрові або соснові горішки - 0, 25 склянки
- Вино біле сухе - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Малиновий або полуничний джем - 1 Чайна ложка
- Італійські приправи - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Салат промийте і трохи нарвіть руками. Покладіть його в салатницю.
Додайте промиту, очищену і дрібно нарізану моркву.
Потім - нарізаний і промитий перець.
Потім промийте і наріжте цибулю. Надішліть його в салат.
Слідом додайте шматочки томатів і промиті родзинки.
Внесіть в салат горішки, покришите сир.
Заправте салат гірчицею, вином, сіллю, маслом, перцем, джемом і приправою. Приємною дегустації, гурмани!