Салат «лебединий пух» з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо салат "лебединий пух" з пекінською капустою - простий, смачний і красивий. Такий салат легко можна використовувати для щоденного раціону, в якості обіду або вечері.
Салат викладається шарами, тому, бажано дати час, щоб він просочився. Для заправки можна використовувати майонез або будь-який соус, йогурт. Підготувавши заздалегідь деякі інгредієнти, зібрати салат можна в лічені хвилини. Давайте приступати!
- Куряче філе - 200 грам
- Курячі яйця - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Сир - 60 грам (твердий)
- Пекінська капуста - 80 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Куряче філе, яйця і картопля заздалегідь відваріть до готовності.
Картопля натріть на середній терці, викладіть першим шаром на тарілку, змастіть майонезом.
Куряче філе нарвіть волокнами, викладіть поверх картоплі.
Курячі яйця відваріть круто, очистіть і натріть на середній терці. Викладіть яйця поверх курки, змастіть майонезом.
Твердий сир натріть на середній терці, посипте сиром шар яєць.
Пекінську капусту наріжте тонкою соломкою, викладіть капусту поверх всіх інгредієнтів. Дайте салату настоятися годину і подавайте до столу.
Смачного!