Салат к борщу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 6 г. 0 хв.
Борщ цілком самостійне блюдо, але в деяких випадках до нього можна подати цей салат. Він смачний, корисний і відмінно гармонує з борщем.
Опис приготування:
У моїй родині всі люблять борщ, але квасоля їсть тільки чоловік. Щоб не позбавляти чоловіка задоволення смакувати борщ з квасолею, я і готую вот такой вот квасолевий салат до борщу. Рецепт приготування салату до борщу - простий. Єдиний мінус - квасоля для салату потрібно підготувати заздалегідь. Можна купити в магазині консервовану квасолю і тоді процес прискориться. Салат смачний, з гострим смаком часнику і ароматом пряної зелені. Сподіваюся, що вам сподобається
- Квасоля - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Грецькі горіхи - 75 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 50 грам (кріп, петрушка, базилік, Braai)
Квасолю замочити в холодній воді годин на 4-5, а краще на ніч. Потім воду злити, залити квасолю окропом і варити годину-півтора до готовності. Квасоля повинна бути м'якою, але не розвареної.
Почистити цибулю, нарізати кубиками або підлозі кільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Подрібнити очищені волоські горіхи. Найкраще це зробити качалкою.
Очистити часник і натерти на дрібній тертці або пропустити через чеснокодавку.
Коли квасоля звариться, злити з неї воду. Квасоля охолодити і викласти в салатник. Додати до неї обсмажену цибулю, горіхи і часник. Посолити і поперчити.
Салат перемішати і дати настоятися хвилин 30. Потім нарізати зелень і додати до салату.