Рецепт Салат «Індійський» фото

Салат «Індійський»
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі , Фрукти , Бобові , Квасоля , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Салат Індійський - це ситний вегетаріанський салат, приготований на основі спаржі. Готується він всього лише в 4 кроку, а з'їдається в мить!

Опис приготування:

Салат Індійський - готується дуже швидко, особливо якщо у вас вже є заготовлена ​​заздалегідь, або куплена в магазині спаржа (як тут). Якщо ви віддаєте перевагу спаржу готувати самостійно, то для цього салату раджу маринувати спаржу в більш пікантному або навіть гострому маринаді. Спаржа має бути пряної і мати свій гострий смак.

  • Спаржа готова - 200 грам
  • Квасоля - 0, 5 штуки (банки)
  • Морква - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Зелень - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
салат
Спаржу дрібно нарізати і покласти в салатницю.
салат
Потім в салатницю до спаржі додати дрібно порубане яблуко і квасоля (краще без рідини).
салат
Потім моркву натерти на крупній тертці, а зелень дрібно порубати. Інгредієнти додати в салатницю. Посолити, поперчити.
салат
Додати 4 ложки сметани і все добре перемішати. Салат готовий!

Схожі рецепти