Салат «Індійський»
(покроковий рецепт з фото)
Салат Індійський - це ситний вегетаріанський салат, приготований на основі спаржі. Готується він всього лише в 4 кроку, а з'їдається в мить!
Салат Індійський - готується дуже швидко, особливо якщо у вас вже є заготовлена заздалегідь, або куплена в магазині спаржа (як тут). Якщо ви віддаєте перевагу спаржу готувати самостійно, то для цього салату раджу маринувати спаржу в більш пікантному або навіть гострому маринаді. Спаржа має бути пряної і мати свій гострий смак.
- Спаржа готова - 200 грам
- Квасоля - 0, 5 штуки (банки)
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Зелень - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Спаржу дрібно нарізати і покласти в салатницю.
Потім в салатницю до спаржі додати дрібно порубане яблуко і квасоля (краще без рідини).
Потім моркву натерти на крупній тертці, а зелень дрібно порубати. Інгредієнти додати в салатницю. Посолити, поперчити.
Додати 4 ложки сметани і все добре перемішати. Салат готовий!