Рецепт Салат «грузинський» фото

Салат «грузинський»
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Хочете приготувати пікантний, гострий і легкий салат? Тоді пропоную вашій увазі фірязикай салат"Грузинський" .

Опис приготування:

1. Рецепт приготування салату"Грузинський" надзвичайно простий. Це легке, але вельми гостре блюдо, яке припаде до смаку всім, хто любить пікантні страви. Для початку необхідно вимити і просушити овочі.

2. Огірки нарізати тонкими кружечками.

3. Помідори порізати дольками.

4. Цибулину очистити і нарізати тонкими кільцями.

5. Свіжу зелень вимити і просушити. Дрібно нарізати.

6. Часник почистити і відправити в блендер.

7. Волоські горіхи очистити і додати до часнику.

8. Посолити і поперчити часник з горіхами і подрібнити. Якщо під рукою немає блендера, можна скористатися ступкою або звичайним кухонним молоточків. Часник в такому випадку слід видавити через прес.

9. До подрібненим горіхам з часником додати оцет, ретельно перемішати.

10. Потроху додавати воду, щоб довести заправку до консистенції густої сметани.

11. Коли заправка стала однорідною, вона готова.

12. На порційну тарілку викласти овочі, а зверху полити приготовленим заправленням. От і все, салат"Грузинський" в домашніх умовах готовий.

  • Огірок - 3 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Фіолетовий цибулю - 1 штука
  • Грецькі горіхи - 40 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Мелений чилі перець - 1 щіпка
  • Свіжа зелень - 10 грам
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
1. Рецепт приготування салату"Грузинський" надзвичайно простий. Це легке, але вельми гостре блюдо, яке припаде до смаку всім, хто любить пікантні страви. Для початку необхідно вимити і просушити овочі.

2. Огірки нарізати тонкими кружечками.

3. Помідори порізати дольками.

4. Цибулину очистити і нарізати тонкими кільцями.

5. Свіжу зелень вимити і просушити. Дрібно нарізати.

6. Часник почистити і відправити в блендер.

7. Волоські горіхи очистити і додати до часнику.

8. Посолити і поперчити часник з горіхами і подрібнити. Якщо під рукою немає блендера, можна скористатися ступкою або звичайним кухонним молоточків. Часник в такому випадку слід видавити через прес.

9. До подрібненим горіхам з часником додати оцет, ретельно перемішати.

10. Потроху додавати воду, щоб довести заправку до консистенції густої сметани.

11. Коли заправка стала однорідною, вона готова.

12. На порційну тарілку викласти овочі, а зверху полити приготовленим заправленням. От і все, салат"Грузинський" в домашніх умовах готовий.

Схожі рецепти