Салат «грузинський»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати пікантний, гострий і легкий салат? Тоді пропоную вашій увазі фірязикай салат"Грузинський" .
Опис приготування:
1. Рецепт приготування салату"Грузинський" надзвичайно простий. Це легке, але вельми гостре блюдо, яке припаде до смаку всім, хто любить пікантні страви. Для початку необхідно вимити і просушити овочі.
2. Огірки нарізати тонкими кружечками.
3. Помідори порізати дольками.
4. Цибулину очистити і нарізати тонкими кільцями.
5. Свіжу зелень вимити і просушити. Дрібно нарізати.
6. Часник почистити і відправити в блендер.
7. Волоські горіхи очистити і додати до часнику.
8. Посолити і поперчити часник з горіхами і подрібнити. Якщо під рукою немає блендера, можна скористатися ступкою або звичайним кухонним молоточків. Часник в такому випадку слід видавити через прес.
9. До подрібненим горіхам з часником додати оцет, ретельно перемішати.
10. Потроху додавати воду, щоб довести заправку до консистенції густої сметани.
11. Коли заправка стала однорідною, вона готова.
12. На порційну тарілку викласти овочі, а зверху полити приготовленим заправленням. От і все, салат"Грузинський" в домашніх умовах готовий.
- Огірок - 3 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Фіолетовий цибулю - 1 штука
- Грецькі горіхи - 40 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Мелений чилі перець - 1 щіпка
- Свіжа зелень - 10 грам
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
2. Огірки нарізати тонкими кружечками.
3. Помідори порізати дольками.
4. Цибулину очистити і нарізати тонкими кільцями.
5. Свіжу зелень вимити і просушити. Дрібно нарізати.
6. Часник почистити і відправити в блендер.
7. Волоські горіхи очистити і додати до часнику.
8. Посолити і поперчити часник з горіхами і подрібнити. Якщо під рукою немає блендера, можна скористатися ступкою або звичайним кухонним молоточків. Часник в такому випадку слід видавити через прес.
9. До подрібненим горіхам з часником додати оцет, ретельно перемішати.
10. Потроху додавати воду, щоб довести заправку до консистенції густої сметани.
11. Коли заправка стала однорідною, вона готова.
12. На порційну тарілку викласти овочі, а зверху полити приготовленим заправленням. От і все, салат"Грузинський" в домашніх умовах готовий.