Салат «глухар гніздо» з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.
Гарний салат на свято ніколи не буде зайвим. Тому потрібно мати список випробуваних і улюблених подібних блюд. У мене такий є. І той рецепт, який я вам розповім, однозначно серед них.
Опис приготування:
Якщо вам потрібно яскраве і ситне блюдо, то ви теж можете ознайомитися з тим, як приготувати салат"Гніздо глухаря" з морквою. Його роблять в різних варіантах, тому нескладно знайти той, який сподобається саме вам. А мій буде цікавий тим, хто любить прості інгредієнти в незвичайній подачі.
- Ковбаса варено-копчена - 250 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Майонез - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Огірки мариновані - 4 штуки
- Яйце - 5 штук
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Часник - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Яйця відварити круто. Потім остудіть їх.
Картоплю і моркву очистіть і промийте.
Ковбасу наріжте соломкою.
Моркву натріть на тертці, зробивши з неї тонку соломку.
Теж саме зробіть і з огірками, додавши їх до моркви з ковбасою.
Картопля наріжте соломкою. Обсмажте його в маслі по порціях протягом 2-3-х хвилин.
Видаліть зайве масло, додайте остиглий картопля до решти салату.
В окремий посуд натріть сир на дрібній тертці. Додайте до нього часник, пропущений через прес. Додайте майонез і все добре перемішайте.
Belk відділ Желтков. Білки натріть на крупній тертці до основного салату, а жовтки натріть на дрібній в окрему миску.
У салат додайте майонез, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
З сирної маси сформуйте овали в формі невеликих яєць. Кожен з них обваляйте в жовтках.
Салат викладіть на блюдо для подачі у вигляді гнізда, а зверху покладіть"яйця" . Можете подавати страву на загальній тарілці, і ви порційні. Смачного!