Салат «гірка»
(покроковий рецепт з фото)
"горка" - це спосіб подачі салату, коли його інгредієнти не змішуються, а викладаються на великому блюді красивими гірками.
Красиве блюдо у вигляді великого барвистого квітки. Підготуйте необхідні компоненти - поріжте капусту, ковбасу і огірки, натріть буряк і морква, підготуйте сухарики. Всі інгредієнти викладіть гірками на велике блюдо у вигляді пелюсток квітки, в середину покладіть ковбасу. Зверху злегка посоліть і поперчіть за смаком і викладіть навколо ковбаси майонез. У такому вигляді подавайте на стіл. Надалі, при бажанні, салат можна змішати. Смачного!
- Ковбаса копчена - 300 грам
- Капуста - 200 грам
- Сухарики - 150 грам
- Майонез - 150 грам
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте капусту і ковбасу.
Також поріжте огірки. Буряк очистіть і потріть на тертці корейської.
Також натріть і морква.
Всі інгредієнти, включаючи сухарики, викладіть гірками на велике блюдо у вигляді пелюсток квітки, в середину покладіть ковбасу. Зверху злегка посоліть і поперчіть за смаком і викладіть навколо ковбаси майонез. У такому вигляді подавайте на стіл. Надалі, при бажанні, салат можна змішати.