Рецепт Салат «гірка» фото

Салат «гірка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

"горка" - це спосіб подачі салату, коли його інгредієнти не змішуються, а викладаються на великому блюді красивими гірками.

Опис приготування:

Красиве блюдо у вигляді великого барвистого квітки. Підготуйте необхідні компоненти - поріжте капусту, ковбасу і огірки, натріть буряк і морква, підготуйте сухарики. Всі інгредієнти викладіть гірками на велике блюдо у вигляді пелюсток квітки, в середину покладіть ковбасу. Зверху злегка посоліть і поперчіть за смаком і викладіть навколо ковбаси майонез. У такому вигляді подавайте на стіл. Надалі, при бажанні, салат можна змішати. Смачного!

  • Ковбаса копчена - 300 грам
  • Капуста - 200 грам
  • Сухарики - 150 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Огірок свіжий - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Буряк - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
салат
Поріжте капусту і ковбасу.
салат
Також поріжте огірки. Буряк очистіть і потріть на тертці корейської.
салат
Також натріть і морква.
салат
Всі інгредієнти, включаючи сухарики, викладіть гірками на велике блюдо у вигляді пелюсток квітки, в середину покладіть ковбасу. Зверху злегка посоліть і поперчіть за смаком і викладіть навколо ковбаси майонез. У такому вигляді подавайте на стіл. Надалі, при бажанні, салат можна змішати.

Схожі рецепти